Pizza med italiensk krydret kødboller
Min pizza med krydrede italienske kødboller, chili og rødløg er den perfekte blanding af smag og krydderi, der vil tilfredsstille enhver pizzaelsker. Denne lækre opskrift kombinerer de saftige og krydrede kødboller med den friske skarphed fra chili og rødløg, alt sammen lagt på en sprød pizzabund.
Denne opskrift er allerede et hit blandt mine læsere. Hver ingrediens er nøje udvalgt for at skabe den perfekte balance mellem stærk, krydret og umami, og resultatet er en pizza, der ikke bare smager fantastisk, men også ser fantastisk ud.
Hvis du elsker italiensk mad og er på udkig efter et nyt twist på den klassiske pizza, så er denne opskrift med garanti noget for dig. Den er ideel til en familieaften, en hyggelig middag med vennerne eller hvad med pizza på madpakken.
Prøv også Pizza margherita
Pizza med italiensk krydret kødboller
500 g hakket oksekød eller svinekød (300 g til pizza resten fryses ned)
et stort revet løg
2 fed hakkede hvidløg
1 tsk. paprika
1 tsk. tørret timian
1 tsk. tørret basilikum
½ tsk. chilipulver
2 æg
3 spsk. hvedemel
salt og friskkværnet peber
8 spsk. pizzasauce
2 kugler frisk mozzarella
2 rødløg i ringe eller skiver
frisk timian eller oregano
Kom kødet i en skål og tilsæt salt. Lad kødet stå på køkkenbordet i 15 minutter.
Tilsæt alle ingredienserne til kødet og rør det hele godt sammen.
Tril farsen til kødboller.
Forvarm ovnen til 250 grader.
Form din dej til 2 runde pizzaer.
Fordel pizzasaucen på pizzaerne og kom kødboller, mozzarella og løgringe på pizzaerne.
Bag dem i 10-12 minutter eller til bunden er sprød.
Drys pizzaen med frisk timian eller oregano.